1. Elokuvan ja näytöksen valinta

Valitse elokuva ja näytös

2. Paikkojen valinta

Valitse haluamasi paikat salikartasta

3. Yhteenveto

Tilauksen yhteenveto
AIDA (VERDI) Kesto: 3 h 5 min Ei vielä määritetty 

AIDA (VERDI)

Ikäraja: Ei vielä määritetty 
Kesto: 3 h 5 min
Luokitus: Ooppera
Ensi-ilta: 15.04

Sydneyn ulkoilmaoopperatalon upea tunnelma avaa Mikkelin Elokuvateattereiden oopperakauden 2015-16!

Verdin mestarillinen Aida asettaa sydämen maailmaa vastaan. Kuningaskunnat syntyvät ja tuhoutuvat, mutta aika ei pysähdy. Oopperalle ei voi kuvitella upeampaa taustaa kun Sydneyn satama, kaupungin valojen loisteessa, Sydneyn majesteetillisen oopperatalon siintäessä taustalla auringon laskiessa päivän ylle.

Handa operan jokavuotisesta esiintymisestä on tullut kulttuurikauden kohokohta, jossa korostuvat Sydneyn parhaat asiat: maailmanluokan ooppera, kuohuvat juomat ja hienostunut ruoka. Se on kokemus vailla vertaansa. Se on myös satojen ammattilaisten taidonnäyte, jota valmistellaan kuukausia etukäteen ennen kuin ensimmäistäkään nuottia kuullaan.

Aida on tähänastisista projekteista suurin. Mutta kaiken suuruuden keskellä, on tärkein kuitenkin tarinan sydän, ja musiikki. Kauan sen jälkeen kun viimeiset ilotulitteet on laukaistu ja Amneris laulaa viime rukouksensa, jää katsojan mieleen oopperan todellinen taika: se on samalla kertaa historiallinen eepos, ja inhimillinen tarina ihmisen tuskasta.

Laulettu Italiaksi, tekstitetty suomeksi

To 15.4.2021   18.00 Liput: 25 €/kpl RITZ
Ti 20.4.2021   13.00 Liput: 25 €/kpl RITZ